Carlos: hulpcoordinator & verantwoordelijke Haaltert / Kirsten: praktijkcoordinator / Regine; hulpcoordinator & verantwoordelijke Aalst
(van links naar rechts op de foto)

Kirsten Goessens

Praktijkcoördinator


In 2014 ben ik gestart in 🍀 als jobstudent, dit in combinatie met mijn studies tot verpleegkundige. Wanneer ik vervolgens in 2015 afgestudeerd ben, was het voor mij heel duidelijk dat ik binnen 🍀 wou blijven werken. Dit vooral omwille van de goede organisatie, de aangename collega’s en de zeer mooie visie die 🍀 heeft, kwaliteitsvolle zorgen leveren met een warm hart voor de mensen.

Vorig jaar werd me gevraagd om toerverantwoordelijke te worden van de regio Haaltert-Denderhoutem. Deze verantwoordelijkheid zorgde ervoor dat ik extra zelfvertrouwen kreeg en kon openbloeien binnen mijn werk, om zo iedere dag klaar te staan voor de mensen en hun een luisterend oor te bieden met respect voor iedereen.

In september 2017 ben ik gestart met de opleiding Postgraduaat in de palliatieve zorgen, dit aangezien de palliatieve zorg sterk zijn intrede maakt binnen de thuiszorg. Wij willen als team de mensen de kans bieden om waardig afscheid te nemen van het leven en dit waar ze het liefste zijn, THUIS in hun vertrouwde omgeving.

wij zijn de referentes. wondzorgreferente, palliatief referente , diabeteseducator