Wij zijn een gemotiveerd team van verpleegkundigen en zorgkundigen die voor U klaarstaan. We werken in regio groot Aalst, Faluintjes (Moorsel, Herdersem, Meldert), Hostade, Gijzegem, Erembodegem, Nieuwerkerken, Haaltert en Denderhoutem.

 • In 2014 ben ik gestart in ? als jobstudent, dit in combinatie met mijn studies tot verpleegkundige. Wanneer ik vervolgens in 2015 afgestudeerd ben, was het voor mij heel duidelijk dat ik binnen ? wou blijven werken. Dit vooral omwille van de goede organisatie, de aangename collega’s en de zeer mooie visie die ? heeft, kwaliteitsvolle zorgen leveren met een warm hart voor de mensen.

  In 2016 werd me gevraagd om toerverantwoordelijke te worden van de regio Haaltert-Denderhoutem. Deze verantwoordelijkheid zorgde ervoor dat ik extra zelfvertrouwen kreeg en kon openbloeien binnen mijn werk, om zo iedere dag klaar te staan voor de mensen en hun een luisterend oor te bieden met respect voor iedereen.

  In september 2017 ben ik gestart met de opleiding Postgraduaat in de palliatieve zorgen, dit aangezien de palliatieve zorg sterk zijn intrede maakt binnen de thuiszorg. Wij willen als team de mensen de kans bieden om waardig afscheid te nemen van het leven en dit waar ze het liefste zijn, THUIS in hun vertrouwde omgeving.

  Eind 2019 kreeg ik de kans om de taak als praktijkcoordinator  op mij te nemen. Deze kans greep ik met beide handen. Dagelijks zet ik mij in om een fijne werksfeer te creëren voor de collega’s, die zich dan dagelijks Uit in het toedienen van kwaliteitsvolle zorgen met een glimlach. ❤️?

  Kirsten Goessens
  Praktijkcoördinator - Regioverantwoordelijke Denderhoutem
  Verpleegkundige A1 - Referentie verpleegkundige palliatieve zorg
 • In 2012 besloot ik me te wagen aan een avontuur. Tijdens mijn stages sprak thuisverpleging mij ontzettend aan, doch was het niet aan mij besteed om bij een grote speler in de sector te starten. Toen zag ik via de website van Mederi dat ? een thuisverpleegkundige zocht. Na een gesprek met Inga en Nathalie, had ik een goed gevoel, hier wordt gewerkt met het hart op de juiste plek. Nu kan ik beamen dat dit werkelijk zo is, elke dag weer dat tikkeltje meer.

  In tussentijd kon ik doorgroeien tot hulp en vervangend praktijkcoördinator en sta ik graag dag en nacht voor U paraat met de nodige ervaring en vakkennis. Binnen onze praktijk vinden we het belangrijk steeds kwaliteitsvolle zorg aan te bieden. Hiervoor werd ons team ondertussen versterkt door verschillende referentieverpleegkundigen, die bij verschillende disciplines onze verpleeg- en zorgkundigen bijstaan met hun kennis. Ikzelf ben referentie wondzorg verpleegkundige en zal U steeds met raad en daad bijstaan bij problemen inzake wondzorg of U naar wens informatie/advies geven daaromtrent. Hopend U te mogen verwelkomen!

  Regine Billooye
  Regioverantwoordelijke Aalst - Verpleegkundige A1 - Referentie verpleegkundige wondzorg
 • In Maart 2007 werd mijn grootmoeder geopereerd, sinds dan kreeg zij thuisverpleging door de verpleegkundigen van ?. Toen ik zag met hoeveel liefde, aandacht, vertrouwen en respect er voor haar gezorgd werd, was het mijn droom om ooit ook deel uit te maken van dat fantastisch team!

  Dit alles gaf voor mij de doorslag om met mijn studies tot verpleegkundige te beginnen. Elf jaar later en ik kan met trots zeggen dat ik deel uit maak van dit warm team. Het vergde van mij heel wat moeite om het vertrouwen van de mensen te winnen aangezien zij vooral vrouwelijk collega’s gewend waren. Maar nu kan ik zeggen dat de mensen mijn werk appreciëren, en ook mij als persoon aanvaarden om wie ik ben.

  Iedere dag kom ik bij de mensen, met de nodige aandacht en liefde voor hen, met als doel ze in de watten te leggen, en de verzorging te bieden die zij nodig hebben. Verplegen zit nu eenmaal in mijn genen.

  Mijn moto: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

  Carlos Verbeirens
  Regioverantwoordelijke Haaltert-Erembodegem - Verpleegkundige A2
 • In 2001 studeerde ik af als verpleegkundige en ging onmiddellijk aan de slag op de spoedopname in het ASZ.

  Daarnaast vulde ik mijn vrije uren aan met thuisverpleging in de regio van Lede. In 2006 kreeg ik de kans om samen met Inga, huidige praktijkcoordinator, en nog 2 andere spoedcollega's een kleinschalige praktijk over te nemen... dit was de start van ?...

  Wat begon als iets heel kleinschalig groeide door de jaren heen uit tot een succesvolle groepspraktijk waarin het leveren van kwaliteitsvolle zorgen blijft centraal staan... dit mede door de grote inzet van alle huidige en vroeger werkzame collega's.

  Ikzelf koos in 2009 om mijn loopbaan op de spoedopname stop te zetten met als doel mij fulltime verder te kunnen inzetten als een ?... het verzorgen van mensen aan huis... het hen zo aangenaam mogelijk maken in hun eigen huis... al hun nodige zorgen dagelijks met de nodige aandacht en zorgvuldigheid toe te dienen en op die manier een hechte band te creëren waardoor je je als verpleegkundige ook thuis voelt komen... ❤️

  Nathalie De Vuyst
  Verpleegkundige A1 - Referentie verpleegkundige wondzorg - Banaba spoed en intensieve zorgen
 • Als Vlaams Brabantse kleine meid was ik vaak ziek en moest ik dagelijks een spuitje van de thuisverpleegkundige krijgen. Toen al zei ik tegen mijn ouders “dat wil ik later ook gaan doen”. Het begon te kriebelen... in 2000 studeerde ik af als verpleegkundige en begon te werken op een dienst algemene inwendige cardiologie. Wat later kreeg ik de kans om mijn horizon te verruimen op de dienst Hartbewaking in een Antwerps ziekenhuis.

  Eind 2011 kreeg mijn leven een andere wending, partner Djaya kreeg een jobaanbieding in het Aalsterse wat een verhuis naar het mooie Meldert met zich meebracht. Ons zoontje Quentin kreeg er een broertje Justin bij.

  Een jaartje later, de kriebels nog steeds aanwezig, kwam ik in contact met Inga. Na een warm gesprek met Inga klopte mijn ♥️ nog sneller en kreeg ik de kans om van start te gaan binnen Klavertje 4?. Dagdagelijks zet ik me met hart en ziel in voor kwalitatief hoogstaande zorgen. Met als doel onze patiënten zo lang mogelijk thuis in hun eigen warme omgeving te laten verblijven.

  Annick Dehert
  Verpleegkundige A2 - Cursus ECG - UZ Antwerpen
 • Ik ben An, werk in rvt St Jozef te haaltert (50%). In bijberoep werk ik bij thuisverpleging ?. Ik ben hier terechtkomen daar de praktijkcoordinator van een vorige praktijk waarbij ik aangesloten was stopte wegens gezondheidsredenen. Ik ben zeer goed opgevangen geweest door ?. Het was voor mij niet evident om mij op korte termijn terug aan te passen naar de werking van een andere praktijk. ? is een zeer goed team!

  ? staat bekend voor kwaliteitsvolle zorgen, mond aan mond reclame zorgt mee voor de groei van de praktijk! Tijd maken voor je patiënt, zowel fysisch als psychisch, dat is ons doel! We zullen daar allen samen blijven aan werken!

  An Van Der Roost
  Verpleegkundige A1
 • Ik ben Rosine, een enthousiaste doorzetter. In het jaar 2000 besloot ik om mijn vaderland Kameroen even te verlaten voor een vakantie maar uiteindelijk ben ik toch gebleven. Ondertussen heb ik mijn opleiding als VPK in Nederland afgerond en 1 jaar gewerkt. In 2010 ben ik naar België verhuisd om hier mijn ervaring op te doen en om Frans en Nederlands te kunnen gebruiken. Dat is tot nu toe best wel goed gelukt. Sindsdien werk ik in UZ Brussel. Twee jaar geleden heb ik mijn diploma van postgraduaat diabeteseducator behaald. Naast mijn werk in het ziekenhuis wou ik een andere kant uitgaan in de zorg, namelijk thuiszorg. Via de dochter van mijn buurvrouw, waar ik al voor zorgde, kwam ik aan de contactgegevens van Inga. Ik werk er pas een tijdje, maar ik voel me al heel goed in de groep. Mijn doel is om mijn kennis te gebruiken om de mensen tevreden te stellen. Ik doe mijn best om er altijd voor de mensen te zijn.

  Rosine Mamto
  Verpleegkundige A1 - Postgraduaat Diabeteseducator
 • Ik ben Nathalie Uyttersprot, ben 39 jaar. Ik woon in Aalst, heb twee kinderen. Sinds mei 2016 werk in bij ?, na me om te scholen van zorgkundige naar verpleegkundige. Ik ben vijf jaar werkzaam geweest op Dienst oncologie in het OLV Ziekenhuis.

  Na een stage in de thuisverpleging wist ik dat mijn hart daar lag. Je betekent zoveel meer in de thuissituatie van de patiënt en zijn familie, waardoor je ook meer voldoening overhoudt aan je werk als verpleegkundige.

  Ik sloot aan bij ? omdat ik mij volledig kan vinden in de manier van werken en omgaan met patiënten. We geven dagelijks hoogstaande kwaliteitsvolle zorgen met oog voor alle nazorgen, voor wie kiest thuis te blijven. Het werken in dit team voelt heel warm aan, je kan steeds bij iedereen terecht voor hulp en raad.

  Nathalie Uyttersprot
  Verpleegkundige A2
 • Ik ben Sonja, 41 jaar, wonende te Dendermonde, heb 2 kinderen. Ben bij ? aangesloten na een stage in de thuisverpleging, dit is écht mijn roeping! Mijn doel is om het de patiënten zo aangenaam mogelijk te maken en te helpen waar het soms wat moeilijker gaat. Ik ben als ? het vaakst aan het werk in Levensvreugde.

  Dit alles doe ik met heel mijn ❤️

  Sonja Baeyens
  Zorgkundige
 • Ik ben Natalie, sinds mei 2018 lid van het team,
  ik woon samen met mijn gezin in Aalst.
  “Wat trekt jou aan in de zorg?”
  Iets wat velen aan mij vragen.
  Het antwoord is heel simpel.
  Alles, van opname tot uitdragen.

  Mijn liefde kunnen geven,
  een stukje individuele aandacht.
  Van wekken in de ochtend,
  tot het indekken voor de nacht.

  Het geven van een stukje hoop.
  Het wegnemen van zorgen.
  Net dat ene weten te zeggen,
  wat kracht geeft voor morgen.

  Een schouder om op te huilen.
  Het bieden van een luisterend oor.
  De voldoening na een dag werken,
  dáár doe ik het voor!

  Natalie De Waele
  Verpleegkundige A2
 • Ik ben Carine Nemann, en werk sinds eind juni 2018 voor ? in bijberoep. Ik heb 23 jaar op een dialyseafdeling gewerkt en nadien de stap gewaagd als verantwoordelijke op de pijnkliniek in het OLV ziekenhuis Aalst. Dit blijft mijn hoofdberoep maar na 28 jaar in het ziekenhuis wou ik nog van iets anders proeven en was nieuwsgierig naar de thuiszorg. Het zijn twee aparte werelden maar toch hebben ze een belangrijk element gemeenschappelijk: de patiënt staat centraal en als verpleegkundige wil je elke dag de meest kwaliteitsvolle zorgen toedienen. Achter elke deur is er een ander verhaal, vind ik. Iedereen is uniek en iedereen heeft zijn specifieke zorgen nodig, een luisterend oor, een schouderklopje, een lach, een traan. Vraag mij vandaag wat ik als beroep zou willen doen en ik antwoord hetzelfde als 28 jaar geleden: verpleegkundige.

  Carine Nemann
  Verpleegkundige A1 en referentie pijnverpleegkundige
 • Hallo, ik ben Sebastiaan.

  Na een periode van enkele jaren in de zorgsector te werken, heb ik besloten mijn leven een nieuwe wending te geven samen met ?.

  Elk blaadje van het klavertje heeft voor mij een betekenis. Passie, gedrevenheid, hulpvaardigheid en gevoel. Zo wil ik me profileren als één van de klavertjes bij ?.

  Ik wil een klein verschil maken in het leven van mensen. Samen een last dragen en het aangenamer maken voor ieder van hen met een zorgvraag.

  Ik hoop samen met ?:

  Een licht te kunnen bieden bij de mensen die hun thuissituatie eventjes niet zien zitten.

  Samen van een onhoudbaar huis, weer een gezellige thuis te kunnen creëren.

  Samen met het team wil ik een klavertje bieden aan degenen die hier nood aan hebben.

  Sebastiaan Pappaert
  Verpleegkundige A1
 • Het mooiste wat je kan worden is jezelf.. zorgen voor anderen is wat ik het liefste doe. Onbewust al van kleins af aan voor vrienden en mijn lieve familie, nu al 4 jaar heel bewust voor mensen die het nodig hebben.

  Sinds 2015 werk ik bij Familiezorg en nu ga ik dan ook met heel mijn hart deze nieuwe uitdaging aan bij ? in bijberoep. Ik zag al snel een heel warm team waar je op kan rekenen.

  Zorg is zoveel meer dan zorgen, zorg is liefde, hoop, betrokkenheid en welzijn willen borgen met kracht, geduld en tederheid.

  Charlotte Van den Broeck
  Zorgkundige
 • Mijn naam is Preaw en ik ben afkomstig uit Thailand. Voor ik 8 jaar geleden naar België kwam, was ik daar 5 jaar verpleegster in één van de grootste hospitalen. In België heb ik Nederlands geleerd en mijn carrière verder gezet als verpleegster in een rusthuis. Daar in mijn cultuur het verzorgen van ouderen en naasten heel belangrijk is, is de job als verpleegster iets naar mijn hart. Ik doe mijn werk met een lach en ben altijd enthousiast om mijn patiënten te kunnen verzorgen. Sinds 2 jaar ben ik ook zelfstandige verpleegster.

  Supattaraporn Joos
  Verpleegkundige
 • Ik ben Maria,vroeger werkzaam als verkoopster,na een cursus zorgkundige heb ik in een rusthuis en UZ Jette gewerkt.

  Later ben ik begonnen als zelfstandige zorgkundige,met hart en ziel, bij ?.

  Ik heb ook een diploma "zorgmassage" en "aromatherapie met relaxatie massage".

  Ik hoop nog enkele jaartjes bij ? te werken!

  Maria Van der Borght
  Zorgkundige
 • Ik ben Liesbeth, 36jaar. Samen met mijn man en 3 kindjes woon ik in Lebbeke. Na 12jaar te werken als zorgkundige, besloot ik om opnieuw te gaan studeren, Verpleging was een logische keuze. Tijdens mijn periode als zorgkundige was ik reeds werkzaam in de thuisverpleging, de mensen thuis kunnen helpen kreeg altijd mijn voorkeur. Er mee voor zorgen dat mensen zolang mogelijk in hun eigen huisje kunnen blijven, ook de afwisseling tussen jong en oud vind ik zeer leuk. Ooit vond je de job van je leven, wel ik heb ze gevonden bij klavertje vier! ?

 • Hallo, ik ben Deborah, Verpleegkundige en mama van een zoontje.

  Sinds februari 2021 werk ik bij klavertje vier. Voordien was ik werkzaam als zelfstandige thuisverpleegkundige in de regio Brussel.

  Met veel trots ben ik in 2018 afgestudeerd als verpleegkundige. Ik wist al van kleins af aan dat ik in de zorg wou gaan. Eerst ben ik beginnen werken in de sector voor personen met een handicap. Van hieruit groeide mijn interesse om mij verder te verdiepen in de zorgsector en heb ik de omschakeling gedaan naar verpleegkundige.

  Ik wist al heel snel dat ik in de thuisverpleging wou werken omdat het voor mij belangrijk is dat de patiënt centraal staat, en dat we als team proberen om de patiënt zo lang mogelijk in zijn vertrouwde thuisomgeving te verzorgen op een warme en kwaliteitsvolle manier. Ik wil iedere patiënt de tijd en zorgen bieden die hij/zij verdient.

  Wat nog een voordeel is, is werken in eigen streek. Het laat me toe mijn tijd volledig te benutten aan diegene die zorg nodig hebben.

 • Het is heftig het is druk, maar mijn werk geeft mij elke dag geluk ❤️

  Mijn job als thuisverpleegkundige bij klavertje vier voer ik uit met passie en trots.

  Zorg is voor mij zoveel meer dan zorgen

  Zorg is liefde, hoop en betrokkenheid

  Zorg is welzijn willen bieden met kracht geduld en tederheid 🍀❤️

 • Ik ben Francesca en werk sinds begin 2020 voor het team Thuisverpleging Klavertje Vier.

  Tijdens mijn 1e stage thuisverpleging in 2008 wist ik al dat in de thuisverpleging wilde werken. Na enkele tussenstoppen, van verschillende praktijken thuisverpleging tot Securex, tot enkele wereldreizen, heb ik de beslissing genomen om toch de stap te zetten als zelfstandig thuisverpleegkundige bij Klavertje Vier. Een stap die ik me zeker nog niet heb beklaagd.

  Thuisverpleging betekent voor mij een complete zorg toedienen, die tegemoetkomt aan de vragen en de noden van de patiënt. Ik verzorg de mensen, hoe ik later ook zou willen verzorgd worden. Naast een goede zorg, vind ik een glimlach toveren op het gezicht van de patiënt belangrijk.

 • ik ben Femke en ik ben 25jaar en woon in Ninove.

  Ik ben in december 2019 bij klavertje vier beginnen werken als bijberoeper. Ik zag al gauw dat dit iets voor mij was en doe het ook enorm graag. Daarom heb ik al snel aan Kirsten gevraagd om voltijds bij klavertje vier te werken. Ik vind het een enorm fijne job omdat je elke dag bij de patiënten thuis kan gaan en dat ietsje meer kan geven aan hun dag. Ik ben een luisterend oor en ik zal altijd het beste van mezelf geven. Als er ooit is anders op mijn pad komt en ik minder ga werken bij klavertje vier, als ik dan werk zal ik 200% van mezelf geven. En genieten dat ik deze job mag uitoefenen!

  Klavertje vier zit in m’n hart!

 • Hoi, ik ben Sarah en ik hou ervan om mensen thuis te verzorgen. Het geeft me veel voldoening om ervoor te zorgen dat mijn patiënten goed verzorgd zijn en met een goed gevoel de dag kunnen beginnen. Ik werk sinds een maand bij Klavertje Vier en ik ben zeer tevreden over de samenwerking met al mijn collega's. We kunnen steeds bij elkaar terecht voor een babbel of indien er iemand van ons wat extra hulp kan gebruiken op ronde. Kortom, een tof team om deel van uit te maken!


 
TeamCandy
Voor altijd in ons hart!
† 5 oktober 2017